Hallo vakantieliefhebber, welkom bij Reisbureau Acire,

het leukste Reisbureau op Zolder van Nieuwegein en omgeving!

Uniek, sinds oktober 2016 gevestigd op mijn eigen zolder, na bijna 14 jaar gevestigd hebben gezeten op eerst het Colijnpark en later het Abraham Kuyperpark in de wijk Galecop in Nieuwegein Noord.

Ik ben begonnen in 1989 met de toeristische opleiding van Schoevers om daarna via de ANWB, reisafdeling van Rabobank IJsselstein en later Wijk bij Duurstede, te mogen beginnen als mobiele reisadviseur van Star Travel. Kroon op mijn werk was de benoeming van “beste mobiele reisadviseur” in 2002 en op 4 januari 2003 de opening van mijn eigen Reisbureau. En daarom mag ik nu toch trots zeggen dat ik ruim 30 jaar ervaring heb in de reisbranche.

Trots en vooral blij en gelukkig, dat ik van mijn hobby reizen en veel van de wereld willen zien, mijn werk heb kunnen maken.

Door de veranderende markt en de nieuwe manier van reizen boeken en niet te vergeten mijn zoon Roan, besloten om weer vanuit huis te werken met heel veel voordelen voor iedereen. Ik ben nu beter, vaker en langer bereikbaar voor de klanten en ook lekker thuis zodat ik er meer voor hem kan zijn.

Al vanaf jongs af aan heb ik ook samen met mijn ouders de mogelijkheid gehad om veel te kunnen reizen en daardoor veel te zien. Ook samen met mijn zoon ben ik blijven reizen, waarvan ik de ervaringen nu goed kan gebruiken bij het geven van mooie reisadviezen voor  kampeervakanties, cruises, stedenreizen, verre reizen, wintersport, autovakanties, zon- en strandvakanties, maar ook (verre)reizen met kinderen en nog veel meer. En niet alleen door mijn vakanties, maar ook omdat ik de mogelijkheid heb gehad om mee te gaan op diverse studiereizen en het volgen van diverse e-cursussen en webinars hou ik mijn kennis up to date over alle bestemmingen en veranderingen in de reisbranche.  

Inmiddels heb ik het reisbureau mogen uitbreiden met twee mooie nieuwe handelsnamen: Veelzijdig Azië (de nieuwe naam voor Delta Holidays), met liefde voor reizen naar Azië met zelf samen te stellen reizen naar Vietnam, India, Sri Lanka, Cambodja en de Filipijnen. De ander is Gayaway, want ook homo’s, lesbiennes en transgenders mogen zichzelf zijn op vakantie, met unieke concepten als oa. gay-only- en gaymanagementreizen. 

Extra waardevol is dat ik met het reisbureau lid ben het SGR (voor de financiële zekerheid), ANVR (het kwaliteitskeurmerk) en Calamiteitenfonds (met dekking bij politieke onlusten en natuurrampen). Ook ben ik met het reisbureau lid van de ITAC, een overkoepelende organisatie van zelfstandige onafhankelijke reisbureaus waardoor ik niet gebonden ben aan één merk of label, waardoor ik objectief kan adviseren.

Dit is mijn ruime reiservaring:

Europa: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Italië, Spanje, Portugal, Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland, Groot Brittannië, Ierland, Tsjechië, Griekenland, Malta, Vaticaanstad, Bulgarije, Macedonië en Turkije.

Noord Amerika: Verenigde Staten (8x) en Canada

Caraïbisch gebied /Midden- en Zuid Amerika: Dominicaanse Republiek, Jamaica, Aruba, Bonaire, Curaçao, Cuba, Mexico, Venezuela, Brazilië en Sint Maarten

Afrika: Gambia, Tunesië, Kaapverdië, Marokko en Kenia

Midden Oosten: Israël, Egypte, Dubai, Sharjah en Abu Dhabi

Oceanië: Australië.

En mijn lievelingscontinent Azië: Sri Lanka, India, Vietnam, Thailand, Indonesië, Maleisië, Singapore, China, Cambodja en de Filipijnen.
Ook heb ik verschillende reizen kunnen en mogen maken: cruises, wintersport, met de caravan, met mijn kanjerzoon Roan (geboren 2008).

reisplannen? Neem snel contact met me op, zodat ik jouw plannen kan omzetten in een geweldige droomreis!

Ik ben op diverse mogelijkheden te bereiken:

Telefoon: 06-20122649
Email: nieuwegein@reisbureau-acire.nl
Facebook: Reisbureau Acire
Linkedin: Erica Dankmeijer
WhatsApp: 06-20122649
En persoonlijk bij mij thuis op afspraak: Meindert Hobbemahage 29, 3437 KJ Nieuwegein
Tot gauw!
Met reislustige groet,

Erica vdf Dankmeijer