Azië is het grootste werelddeel op de planeet Aarde. Aan de westkant grenst het aan Europa en Afrika, in het noorden aan de Noordelijke IJszee, in het oosten en zuidoosten aan de Grote Oceaan en in het zuiden aan de Indische Oceaan. In het jaar 2006 telde het continent circa 3,97 miljard inwoners, ofwel 61% van de totale wereldbevolking (6,5 miljard).

Azië is magisch en blijft fascineren! Indrukwekkende culturen, sublieme landschappen, prachtige mensen, sensationele stranden, sierlijke tempels, eeuwenoude tradities, een heerlijke keuken en nog veel meer. Dit is het grootste en dichtbevolkste continent ter wereld. Dit is Azië. Een avontuur voor alle zintuigen!

Azië is een continent dat geliefd is bij verschillend type reizigers. Van backpackers tot families, van zonaanbidders tot stedentrippers en avonturiers. Dit komt omdat er in Azië van alles is te vinden. Populaire landen in dit continent zijn Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië en Maleisië. Maar ook het iets prijzigere China en het chaotische India of het met tempels gevulde Myanmar worden graag bezocht. Een reis naar Azië is qua reis misschien wat duurder, maar de levensstandaard is erg goedkoop. In Azië kun je bovendien gemakkelijk verschillende landen bezoeken tijdens één vakantie.

Neem ook eens een kijkje op pagina www.deltaholidays.nl voor heel veel Azië inspiratie!

BESTEMMINGEN

BIRMA / MYANMAR

De gouden driehoek in Azië

CAMBODJA

Ongerepte natuur en schoonheid

CHINA

Oude tradities in combinatie met een modern leven

HONG KONG

De combinatie van Oost en West

INDIA

Een land vol historie

INDONESIE

de gordel van smaragd

JAPAN

het land van de rijzende zon

LAOS

alleen voor de ware avonturier

MALEDIVEN

een bounty paradijs op aarde

MALEISIË

Tropische regenwouden, prachtige stranden en bruisende steden

NEPAL

ideaal voor de avontuurlijke reiziger

SINGAPORE

de kosmopolitische stadstaat van Azië

SRI LANKA

het gezegende eiland van Azië

TAIWAN

een prachtig eiland vol schoonheden

THAILAND

het “land van de Glimlach”

VIETNAM

Dongs en goodnight Saigon