REIZEN NAAR AZIË

Azië is het grootste werelddeel op de planeet Aarde. Aan de westkant grenst het aan Europa en Afrika, in het noorden aan de Noordelijke IJszee, in het oosten en zuidoosten aan de Grote Oceaan en in het zuiden aan de Indische Oceaan. In het jaar 2006 telde het continent circa 3,97 miljard inwoners, ofwel 61% van de totale wereldbevolking (6,5 miljard).

 

Vakantie Azië

Azië is magisch en blijft fascineren! Indrukwekkende culturen, sublieme landschappen, prachtige mensen, sensationele stranden, sierlijke tempels, eeuwenoude tradities, een heerlijke keuken en nog veel meer. Dit is het grootste en dichtst bevolkte continent ter wereld. Dit is Azië. Een avontuur voor alle zintuigen!

Azië is een continent dat geliefd is bij verschillend type reizigers. Van backpackers tot families, van zonaanbidders tot stedentrippers en avonturiers. Dit komt omdat er in Azië van alles is te vinden. Populaire landen in dit continent zijn Vietnam, Sri Lanka, Cambodja, Indonesië, Thailand en Maleisië. Maar ook het iets prijzigere China en het chaotische India of het met tempels gevulde Myanmar worden graag bezocht. De Filipijnen wordt vaak niet aan gedacht, maar is een perfecte combinatie van cultuur, strand en duiken. Een reis naar Azië is qua reis misschien wat duurder, maar de levensstandaard is erg goedkoop. In Azië kun je bovendien gemakkelijk verschillende landen bezoeken tijdens één vakantie en aan het eind zijn er talloze mogelijkheden voor een paradijselijke strandverlenging.

Neem ook eens een kijkje op pagina veelzijdigazie.nl voor heel veel Azië inspiratie!

Ik help je graag met een georganiseerde groepsrondreis, een individuele rondreis op maat, een startarrangement of een heerlijke strandvakantie.

BESTEMMINGEN AZIË

BHUTAN

Land van de draak

CHINA

Oude tradities & moderne levenstijl 

INDIA

Een land vol historie

LAOS

alleen voor de ware avonturier

NEPAL

ideaal voor de avontuurlijke reiziger

TAIWAN

een prachtig eiland vol schoonheden

BIRMA / MYANMAR

De gouden driehoek in Azië

HONG KONG

De combinatie van Oost en West

INDONESIE

de gordel van smaragd

MALEDIVEN

een bounty paradijs op aarde

SINGAPORE

de kosmopolitische stadstaat van Azië

THAILAND

het “land van de Glimlach”

ZUID KOREA

Hightech in Azië

CAMBODJA

Angkor Wat en heel veel natuur

FILIPIJNEN

Ruim 7000 eilanden

JAPAN

het land van de rijzende zon

MALEISIË

Regenwouden, stranden en bruisende steden

SRI LANKA

het gezegende eiland van Azië

VIETNAM

Dongs en goodnight Saigon