TURKIJE

een land vol mogelijkheden

Turkije, het enigste land ter wereld dat in twee werelddelen ligt, weliswaar voor 3 % in Europa, de rest ligt in Azië, maar toch ligt het in twee werelddelen!

Turkije is een land met veel mogelijkheden en dat is gemakkelijk te verklaren. Met meer oude historische steden dan elk ander land in de regio, duizenden kilometers kustlijn, gevarieerde landschappen, aangename temperaturen en uitstekend eten heeft Turkije een heleboel te bieden.

Cappadocië & Pamukkale

Ga op rondreis door het indrukwekkende maanlandschap van Cappadocië en bewonder de kalksteenterrassen van Pamukkale. Mooie stranden, natuurschoon en vriendelijke mensen is de korte samenvatting van Turkije. Dit alles gecombineerd met een smaakvolle keuken en de culturele hoogtepunten, hebben ervoor gezorgd dat dit veelzijdige land zich mag verheugen in een stijgende populariteit.

Turkije gezelligheid en bazaars

In de avonduren hoeft men zich niet te vervelen, heerlijk uit eten in één van de gezellige eethuisjes, genietend van de Oriëntaalse sfeer en inkopen doen in een van de vele boetiekjes en juwelierswinkels, je bent er even helemaal uit! Bars, restaurants en terrassen zijn er in overvloed en op de strandjes heerst een gezellige drukte. “Ontzorgen” in een van de fantastische all-inclusive resorts is een optie als je even helemaal niets meer wilt, dan alleen relaxen.

Blue cruise

Of ga mee op de speciale blue-cruises langs de prachtige kusten waar Turkije om bekend staat, slaap op de boot, maak uitstapjes en neem tussendoor een heerlijk verfrissende duik.

Kortom, een land vol mogelijkheden! Laat je zich betoveren door de magie van dit veelzijdige vakantieland?