Aruba

One happy Island

Aruba wordt niet voor niets ‘one happy Island’ genoemd. Wie op zoek is naar een optimaal vakantiegevoel met prachtig weer, lange stranden, topaccommodaties en heerlijk eten zal in Aruba een uitstekende bestemming hebben.

De lange witte zandstranden (volgens sommigen de mooiste in het Caribisch gebied) vind je bij Eagle Beach. Palm Beach en Druif Beach zijn ook zeker de moeite waard. Aruba is puur genieten in een prachtige tropische setting. Aruba is niet erg groot en is redelijk eenvoudig per auto te verkennen. Het mooiste uitzicht vind je bij het California Light house, een vuurtoren aan de noordwest kant van Aruba. Maar ook Fort Zoutman, Oranjestad, Arikok National Park, de grotten van Guadirikiri en Fontein zijn de moeite waard om te bezoeken. Voor de sportieve reiziger zijn er ook diverse mogelijkheden: kitesurfen en paardrijden of een mooie zeiltocht langs de kust. Aruba is een eiland dat alles heeft om een heerlijk vakantie te eleven

Motto: alles mag, niets moet, de naam “one happy Island” maakt het meer dan waar!

Het nationale volkslied van Aruba kent een regel waarin de Arubanen beschreven worden als uiterst hartelijke mensen, want dit eiland kent het motto: alles mag, niets moet, de naam “one happy Island” maakt het meer dan waar!