Australië

Outback, koraalriffen en een gastvrije bevolking

Een land zo betoverend dat er weinigen zijn die het zonder spijt in hun hart verlaten hebben.’ Australië, een land van prachtige uitgestrekte landschappen.

Een land gevuld met allerlei verschillende invloeden. Letterlijk een land apart. De vriendelijke, vrolijke en gastvrije Australiërs leven een buitenshuis en ongedwongen leven. Er is afwisseling genoeg te vinden in dit grote land. De seizoenen zijn anders, het licht is anders, zelfs de kleur van de aarde is anders, vergeleken met hier!

Met een bijzondere hoofdstad en een mooie cultuur is er voor iedereen wat te vinden in Australië. Australië is een continent vol tegenstellingen want u vindt naast bruisende steden ook dorpjes met drie inwoners in ’the middle of nowhere’.

En natuurlijk het grote contrast tussen diverse bergketens en witte palmstranden, westerse levenswijzen en eeuwenoude aboriginal tradities, tropische regenwouden en uitgestrekte woestijnen, kangoeroes en dolfijnen, prachtige koraalriffen en diepe kloven. Dat is de diversiteit van Australië.