REIZEN ZONDER MASSATOERISME

KLEINSCHALIG, AUTHENTIEK EN RUSTIG

Op verschillende eilanden in de Middellandse Zee hebben wij agriturismo accommodaties, deze sfeervolle landelijk gelegen accommodaties brengen je “back to the basics’. Hier geniet je enkel van het lokale leven, de natuur en de rust.      

Kleinschalige accommodaties en toch kindvriendelijk? Geen grote all inclusive “fabrieken” maar intiem met je eigen gezin genieten van het mediteraanse weer, cultuur en natuur. Ook deze optie vind je hier.      

Een fly-drive vakantie geeft u het ultieme vakantiegevoel. Alles is net even iets aangenamer. De fly-drive vakanties zijn volledig voor u uitgestippeld zodat je zonder zorgen de mooiste plekjes kunt bezoeken. Je overnacht in authentieke en sfeervolle hotels waar je de dag nog een keer helemaal kunt herbeleven.        

Ben je op zoek bent naar een vakantiehuis in of rond de Middellandse Zee, je bent hier aan het goede adres.Bij reisbureau Acire kan je een vakantiehuis boeken die het hele jaar door zon overgoten worden, met uitzicht op zee of de woeste natuur. Ideale huizen om helemaal tot rust te komen.    

Luxe vakanties geven u het ultieme vakantiegevoel. Laat u heerlijk verwennen en kom volledig tot rust terwijl alles net even iets aangenamer is. 5 * hotels of boutique hotels met intieme sfeer. De interieurs zijn stijlvol ingericht en de details zijn vaak verzorgd en authentiek. Met een privé zwembad en een adembenemend uitzicht, zie je je zelf al zitten met een cocktail aan de rand van jouw privé zwembad? Of in een klein kasteeltje? Altijd stralen deze hotels een uniek karakter uit en zorgen ze voor een extra beleving tijdens uw vakantie.