Fiji

Island of dreams

Op Fiji lijkt u in een Bountyreclame terecht te zijn gekomen. De talloze witte stranden, kraakheldere lagunes, wuivende palmbomen en exotische bloemen vormen het decor.

Deze archipel in de Grote Oceaan is bij uitstek geschikt voor een ultieme romantische huwelijksreis, maar ook perfect voor een low budget of sportieve vakantie.

Onderwaterwereld Fiji

Dankzij de vele koraalriffen en het glasheldere water is het bovendien één van de mooiste duiklocaties ter wereld. Wat uw reisdoel ook is, u zult zonder uitzondering hartelijk worden ontvangen door de gemoedelijke, gastvrije Fijiërs.

Drink samen de beruchte kava, beleef een lovo, een feestmaal bereid in een authentieke ondergrondse oven, eet het op onder begeleiding van meke, traditionele dans en muziek, en u kunt u nauwelijks nog voorstellen dat Fiji ooit bekend stond als de beruchte kannibaaleilanden. Abel Tasman uit Groningen schijnt als eerste Europeaan de archipel te hebben gezien.

Er heerst een vrij constante temperatuur. Alleen in de maanden oktober tot en met maart is het er vrij regenachtig. Fiji is vooral interessant voor mensen die graag duiken of snorkelen. Een deel van de eilanden zijn eigenlijk riffen. Overal op de eilanden wordt de mogelijkheid geboden te gaan duiken. In de natuurparken kunt u heerlijk wandelen.