Even lekker een weekendje samen weg? Samen of met het hele gezin? Er is een ruim aanbod in verschillende accommodaties.

Hotels

Vaak is een hotel de meest aangename accommodatie om de vakantie in door te brengen. Met een zeer ruim aanbod aan hotels kan ik deze wereldwijd tegen de scherpste tarieven aanbieden! Van budget tot luxe en hartje stad tot naast de luchthaven! Landelijk gelegen tot mooie hotels aan de kust. Kleinschalig of voorzien van heel veel faciliteiten? Alles is mogelijk!

Bungalow / Appartement

Verblijf je liever een bungalow of een appartement, ook hierin is een ruim aanbod. Je hebt hier de keuze uit een studio (een woon en slaapgedeelte in één ruimte) of appartementen en bungalow waarbij de slaapkamer(s) apart zijn.

Run of the house

Bij de Run of the House is het vooraf niet bekend in welk kamertype je verblijft. Dit houdt in dat je bij aankomst pas hoort in welk type je gaat verblijven. Dit kan een hotelkamer zijn met uitzicht op zee, land, zwembad, maar het kan ook een appartement zijn.

Voordeelkamers

Ook hebben accommodaties meestal kamers die ze voordeelkamers noemen. Deze zijn ingekocht tegen een speciale prijs. Bij deze kamers kunnen faciliteiten, inrichting, ligging of grootte afwijken van de standaard kamers. Het kan ook voorkomen dat deze kamers een minder gunstig ligging hebben. Een preferentie van de ligging is dan ook niet mogelijk. Er is een beperkte voorraad van deze appartementen of kamers beschikbaar, maar wel extra voordelig.

Familiekamers

Er zijn verschillende soorten familiekamers. Sommige familiekamers bestaan uit meerdere kamers met een tussendeur, maar er zijn ook familiekamers die bestaan uit één grote kamer met extra bedden of een sofabank.

Vakantiewoningen

Op vakantie naar een privé woning of vakantiewoning op een vakantiepark?

Ideaal als je met de hele familie op vakantie wilt en een groot huis zoekt, een los huis zoekt op de wintersport of een woning met privézwembad? Er zijn talloze mogelijkheden!

Ook zijn er in talloze landen diverse woningen te huur, van eenvoudig tot zeer luxe, bij het strand of juist in de bergen waar je in de populaire skigebieden een appartement of chalet kunt huren.

Even eruit met de hele familie, geniet dan van veel privacy en vrijheid in je eigen woning!

Ook in Nederland kunt je een vakantiehuis huren, want er is een ruim aanbod in accommodaties door heel het land. Van de schitterende kust van Zeeland tot de prachtige bossen in het Veluwegebied, voor ieder wat wils.

Voel je als een ‘local’ wanneer je een huis huurt langs de prachtige kustlijn van Kroatië, het gastvrije Italië of zonnige Spanje. Ervaar de vrijheid van het buitenleven en de vriendelijke bevolking.

Workation

Of wil je juist even thuis eruit om ergens anders te gaan werken? De meeste huizen hebben beschikking over wifi, zo combineer je werk met het aangename van een andere omgeving.

Ook hebben veel huizen een flexibele aankomstmogelijkheid, zo zit je niet vast aan hele weken of alleen aankomst in het weekend.

Glamping

Ook heel leuk is om in een glamping tent te verblijven, een luxe tent voorzien van alle gemakken en toch de gezelligheid van een camping, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Cruise

Een andere verblijf is een cruise. Heerlijk rondreizen in een luxe hut en niet hoeven te verhuizen naar de volgende accommodatie. Verblijf in een binnenhut, buitenhut (met alleen raam), een balkonhut of een suite.

Camper

Of wil je wel in dezelfde accommodatie verblijven en toch gaan rondreizen? Denk dan eens aan een camper, zeker in landen als Amerika en Canada is dit een zeer gewilde manier van reizen, maar ook in Europa, Australië en Nieuw Zeeland is dit een leuke optie.

Ik heb heel veel mogelijkheden voor de scherpste prijzen, en zeker ook heel veel goedkoper dan booking.com Geïnteresseerd? Stuur een reisvoorstelaanvraag in. Ik kan ook een complete rondreis voor je samenstellen in verschillende soorten accommodaties.