BRAZILIË

Carnaval, lambada en samba

Het grootste land van Zuid-Amerika heeft sinds de 16e eeuw een magische aantrekkingskracht op de buitenlanders. De Portugezen waren de eerste ‘vreemdelingen’ die vielen voor dit immense land, in oppervlakte ongeveer zo groot als Europa.

De immense verschillende van het landschap in Brazilie

Duizenden kilometers strand aan een gigantisch landoppervlak waar mooie mensen wonen die op het ritme van de samba door het leven lijken te dansen.

Al is het cliché, het ís de beschrijving van het paradijs dat ook wel Brazilië wordt genoemd. Schoonheid alom, maar daarmee verwijzen wij naar de natuur, cultuur en de warme gastvrijheid van de bevolking.

Het land heeft zoveel meer te bieden dan de fabuleuze stranden alleen. Carnaval, lambada en samba: Brazilianen gaan dansend door het leven. Een karaktertrek die u graag overneemt, als u dit prachtige land bezoekt. Kom tussen het feesten door optimaal tot rust in de tropische laagvlaktes van de Amazone.

Vergaap u aan de immens diverse natuur. De meest exotische dieren en de kleurrijkste planten en bloemen zijn er te zien. De bevolking is een heerlijke mengelmoes van culturen, die ieder hun eigen sporen in de architectuur hebben achtergelaten. Kom en verruil de Nederlandse paraplu voor de Braziliaanse parasol!