Bulgarije

Welkom in Bulgarije! Een fascinerend vakantieland in opkomst met wintersportmogelijkheden, stranden, cultuur en natuur. Bulgarije is niet langer een land dat ver van de westerse beschaving af staat. De Bulgaren zijn trots op hun land en laten je dat graag zien.

Pittoreske dorpen, adembenemende oude steden en boordevol natuurschoon vragen erom om ontdekt te worden. Wanneer u in Bulgarije bent, dan mag u de moderne hoofdstad Sofia zeker niet overslaan. Slenteren door de intieme straatjes, u een weg banen door de drukte op de markten of de historische overblijfselen bewonderen.

Bulgarije natuur

Bent u een liefhebber van cultuur? Sla dan ook de historische stad Plovdiv niet over waar u de hele geschiedenis op loopafstand vindt.

Voor een strandvakantie in Bulgarije gaat u naar het Zonnestrand aan de Zwarte Zee. Dit land biedt echt alle mogelijkheden voor een fantastische vakantie met als enorm voordeel dat de lokale prijzen hier echt nog heel laag liggen. De meest populaire bestemmingen zijn het Zonnestrand en het Gouden Strand.

Natuurlijk heeft Bulgarije u niet alleen strand te bieden maar zijn er ook veel mogelijkheden voor excursies. Zo kunt u een dagje het binnenland in, genieten van de mooie groene omgeving en tevens kennis maken met het echte Bulgaarse leven. Een aanrader is de excursie naar Sozopol en een bezoek aan de vele kerken in Nessebar.