Suriname

verrassend avontuurlijk!

Een bestemming die steeds meer ontdekt wordt, een land met een uitgestrekte groene jungle en een gastvrije bevolking! Paramaribo, de gezellige hoofdstad, is de uitvalsbasis voor de meerdaagse excursies en dagtochten naar de verschillende bezienswaardigheden. De tocht naar de binnenlanden voert u over rode bauxietwegen en snelstromende rivieren.

Maak kennis met het dagelijks leven in de boslandcreoolse dorpjes langs de Suriname Rivier en geniet van de prachtige flora en fauna die dit land te bieden heeft, zoals papegaaien, apen, luiaards, en nog heel veel meer. Een Hollands fietstochtje in het nabij Paramaribo gelegen Commewijne plantagedistrict mag zeker niet ontbreken in een reis door dit bijzondere land.

Een ander hoogtepunt is een bezoek aan de stranden van Galibi, aan de monding van de Marowijne Rivier, waar tussen februari en augustus schildpadden aan land komen om hun eieren te leggen. Suriname, een ongerepte bestemming met vele aangename verrassingen voor de avontuurlijke reiziger!

Suriname, er zijn maar weinig andere landen waar zoveel verschillende bevolkingsgroepen in harmonie samenleven. Ieder van hen met een eigen taal, gewoonten en religie. Dit maakt Suriname tot een kleurrijk geheel en een perfect land voor de avontuurlijke reiziger.